Wat missen wij? Kennis van het leven

Om het leven beter te begrijpen heb ik diverse eenvoudige boekjes geschreven.

Afbeelding

De onderwerpen zijn:

  Aardse denken ER IS MEER DAN HET AARDSE DENKEN
  Of je nu de boeken van Jozef Rulof wel of niet hebt gelezen; één ding staat vast: we leven in de "Eeuw van Christus". Christus, de eerste mens die ons de weg heeft gewezen. De mens Christus heeft de weg naar het Al reeds in de prehistorie afgelegd. Wij als mens gaan dezelfde weg. Christus gaf ons het voorbeeld hoe wij die kunnen bereiken. Dat is door in liefde met elkaar om te gaan. Het Hogere (het Hiernamaals, de sferen) zijn reeds door Hem, en de vele anderen die ons voorgingen, opgebouwd. We leven nu in de overgang van het vissentijdperk naar het watermantijdperk. Deze overgangen brengen veranderingen met zich mee voor Moeder Aarde en de mensheid. Mediums en wijze mensen hebben ons door alle eeuwen heen gewezen op het Hiernamaals, de Andere wereld, waar we allen terecht komen na ons stoffelijke overgaan.
   
  Schepping SCHEPPING
  Waar ik achter ben gekomen, wil ik met u delen. Als we onze eigen geschiedenis als mens leren kennen, wordt ons leven een stuk gemakkelijker. Je gaat dan weten waarvoor je leeft, je kent dan het nut van op aarde zijn en dat is wel zo prettig. Hemel en aarde, het heelal, het oneindige, zijn alleen voor ons mensen geschapen, het is één geheel. Hier horen we thuis. Als u inzicht krijgt in hoe alles tot stand is gekomen, gaat u al anders denken en anders tegen het leven aankijken. Dit schrijven is dan ook voor iedereen bedoeld, voor arm en rijk en voor ieder die de rust in zichzelf nog niet heeft gevonden. Na het lezen van dit boekje weet u al iets meer, het is nog maar een tipje van de sluier. Meestal kost het aanvaarden van de stof en de verdieping ervan meer tijd en moeite.
   
  Ons leven ONS LEVEN
  Het lezen in de boeken van schrijver medium Jozef Rulof heeft mij Ruimte en het inzicht gegeven in de vragen: Wat doen we op aarde? Wie zijn wij, en waar gaan we naar toe als we de aarde verlaten. Indrukwekkend is ons leven, ons evolutieproces, de Ruimte. De Ruimte is van ons allemaal en bedoeld voor ons als mens. De werkelijkheid komt steeds dichterbij.
   
  Ons gevoel ONS GEVOEL
  Het vader- en moederschap geven het leven door. Onze ziel is de stuwing. Ons gevoel geeft de juiste richting aan ons leven.

Het overdenken van elke geschreven regel brengt ons dieper bij de kern.
   
  Positief denken POSITIEF DENKEN
  Niet één dag in ons leven is gelijk. We zijn voortdurend onderhevig aan veranderingen.

Dat is nu ons evolutieproces.
   
  Onwetendheid ONWETENDHEID
  Door niet te weten wie we zijn, komen we in onze wereld op een punt dat we niet verder kunnen.
Onwetendheid belemmert onze vooruitgang. Weten is verruiming van onze gedachten en door verruiming komen we verder.